Egy tökéletes ajánlás csak neked

Számtalanszor találtam már magam olyan helyzetben, hogy gyorsan lett volna szükségem valamilyen területen, és bizony nem nagyon találtam olyan szolgáltatót vagy csapatot, aki ezt profin és hatékonyan meg tudta volna tenni. Ez az ember számára nem igazán fontos, egészen addig, míg valamilyen nagyon nehéz vagy kellemetlen helyzetbe nem kerül. Akkor azonban úgy érzi, egy jó csapat vagy cím, elérhetőség szinte az életét mentené meg.

Éppen ezért, én rászoktam arra, hogy van a telefonomon egy kis jegyzet, amit folyamatosan vezetek, és ha hallok vagy látok valahol olyan ajánlást vagy elérhetőséget, ami a szolgáltatást vagy a csapatot, céget dicséri, feljegyzem, és ügyelek rá, hogy alkalom adtán ki is próbáljam, és ha jó, valóban tökéletes, akkor átkerüljön egy másik listába, ahol csak azokat a szolgáltatókat tartom számon, amit bármikor szívesen felkeresek és ajánlok is másoknak. Úgy gondolom ugyanis, hogy ha találok egy ilyen kincset a mai világban, egyrészt kötelességem nekem is tovább adni, hogy másoknak is segítségére legyen, másrészt pedig olyan értéket képvisel, hogy elvesztése hatalmas fejtörést okozhat egy-egy helyzetben.

Legutóbb például összetört a samsung telefonom kijelzője. Ezek a telefonok már nem olyanok, mint a régi strapabíró készülékek, amik végig esve a lépcsőn, leporolás után tökéletesen működtek tovább. A gyerekem ugyanis korcsolyázik, hokizik. Nemrég pedig verseny volt, és megkértek, hogy segítek valamit megcsinálni a jégen, a telefonom pedig kiesett a zsebemből. Természetesen pont a kijelzőre, a műjég pedig nem kedvez ezeknek a kijelzőknek. Nem elég, hogy valószínű azonnal pókhálósra tört a telefon, még alig tudtam felszedni a jégről, mert azonnal hozzátapad a műjéghez. Teljesen használhatatlan lett tehát a telefonom, viszont nagyon gyorsan szükségem volt rá, mert céges adatok is voltak rajta. Az egyik nagyon kedves szülő pedig azonnal ajánlotta a https://androidszerviz.hu/ csapatot, akik szakértelemmel és gyorsan ki tudják cserélni a kijelzőt. Szinte azonnal fel is kerestem őket, és valóban nagyon segítőkészek voltak, mindemellett profi munkát végeztek.

Ha ez a szülő akkor nem nyújt ilyen gyors segítséget számomra, fogalmam sincs meddig keresgéltem volna olyan helyet, ahol nem csak szakértők dolgoznak és gyorsan meg tudják csinálni a telefonomat, hanem a telefonomon lévő adatok és információk is maximális biztonságban vannak. Így ez a kis csapat gyorsan fel is került a tökéletes szolgáltatást biztosítók listájára, a féltve őrzött kincses listára.