Ha már az arany a kedvenc színem

Aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok egy nagy divatbolond. Nem igazán követem a trendeket. Én biztosan nem fogok azért nem hordani valamit, mert már nem divat, ahogyan az sem fog előfordulni sosem, hogy valamit csak azért hordok, mert divat lett, hiába, hogy nem tetszik, vagy igazán nem is áll jól. Én igyekszem mindig az alkalomnak és a testalkatomnak megfelelően öltözni, kifejezetten úgy, hogy ne fázzak, mert azt nem igazán viselem jól. Inkább legyen negyven fok, mint hogy egy kicsit is fázzak, mert az számomra annyira kellemetlen érzéseket kelt, hogy gondolkodni sem tudok, az pedig egyenesen biztos, hogy jól érezni nem fogom magam.

Egy viszont tény, ha valami arany színű, az nagy valószínűséggel nekem tetszeni fog. Ha választani kell ezüst és arany közül, én biztos az aranyat fogom választani, és ha kiegészítők terén beszélgetünk is az arany az én elemem. Elbűvöl a színe és szerintem számtalan dolog sokkal szebben mutat ebben a színben. Persze ezzel nagyon sokan nem értenek egyet, de engem ez nem érdekel. Nevezzük úgy, hogy ez a hobbim.

A minap pedig megláttam egy hatalmas csodát, amit nem is tudtam, hogy egyáltalán létezik. Na ilyenkor nálam nem kell nagy dolgokra gondolni, egészen pici dolgoknak is nagyon tudok örülni. Ilyen volt az is, mikor megláttam a baseusshop oldalán az arany színű airpods tok elérhetőségét. Szinte három másodperc múlva már a kosaramban volt, és meg is rendeltem. Már alig vártam, hogy kézbe vegyem, és bizony nem kellett csalódnom most sem, mint sosem. Gyönyörű az airpods tok minősége és színe is. Egyszerűen imádom. Az oldalt is és az új szerzeményem is, de legjobban a csillogó arany színét. A legszebb pedig, hogy árnyalatában tökéletesen illeszkedik a kedvenc arany színű magassarkú cipőmhöz.