A siker kulcsa

Az ember egy idő után már rájön arra, hogy bármennyire is azt gondolta amikor megalapította a vállalkozását, hogy mindenhez értenie kell és mindent neki kell kézben tartani és csinálni, ez valahogy mégsem törvényszerű, hiszen már rengeteg jó szolgáltató áll rendelkezésre külső szakértőként vagy segítőként, aki tökéletes segítséget tud nyújtani egy-egy szakterületen az ő saját tudása és tapasztalata alapján. Sokkal jobbat vagy minőségibbet, mint töredék időben mi magunk cégvezetők. Az a pillanat, amikor én erre rájöttem maga volt a megváltás, ugyanis kezdtem azt érezni, hogy széthullik alattam minden, hogy egyre többet dolgozok és bizony egyre kevesebb értelme vagy eredménye van a munkámnak. Amint azonban elkezdtem külső szakértők segítségét igénybe venni rájöttem, hogy sokkal több időm marad a cég menedzselésére és sokkal szabadabban tudom tervezgetni a vállalat jövőjét, aminek eredménye kifizetődő.

Most már ott tartunk, hogy egy saját webshopot hoztunk létre, és nem is akármilyet, hiszen volt időm minden egyes kis részét és részletét megtervezni ennek az új oldalnak, ahol a design, a szövegek és minden más tökéletes. Egyetlen dologgal voltam bajban, hiszen jól tudom, hogy egy ilyen shopnak kellenek hogy legyenek előnyei a versenytársakkal szemben, és hát azt kell mondjam hogy design és szöveg tekintetében ők is eléggé magasra tették a lécet, azonban a webshop képek koránt sem mondhatók esetükben tökéletesnek.

Éppen ezért tehát én megkerestem budapest legjobb termékfotós csapata szolgáltatását, hiszen a fotoda csapatánál jobbat biztosan senki sem tudna mondani, és egy együttműködés keretében megkezdtem velük a közös munkát. Így lettek az ő termékfotó képeik a cégem webshopja sikerének záloga és így alakult ki az a hosszú távú együttműködés ami azóta is tart és tartani is fog még hosszú-hosszú éveken keresztül, ebben biztos vagyok.