A nyár már nem lesz megterhelő

Az ember életében az egyik legfontosabb dolog a párkapcsolat és a család. Persze egyben a legeslegnagyobb tanítóink is a saját párunk és a gyerekeink személyében találjuk meg. Én iszonyatosan érzem ezt a bőrömön, mert minden olyan jellemző, amivel azt gondolom dolgom van és amit talán mondhatom hogy nehezen tudok kezelni, az mind megnyilvánul a férjemben. Iszonyatosan szeretjük egymást, de nagyon sokat kell tanulnom és fejlődnöm ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatunk legyen és ne folyamatosan csak harcoljunk egymással.

Az egyik ilyen jellemzője, hogy iszonyatosan nehezen viseli a meleget, én viszont nem igazán bírom a klíma berendezéseket. Hamar megfájdul a fejem és az izületeim is képesek azonnal éreztetni hogy a hidegben voltam a nyáron, ráadásul ez egy reumás jellegű összetett problémává is ki tudja bontani magát. Ő viszont az új házunkba iszonyatosan küzdeni kezdett azért, hogy a klímaszerelés minél előbb megoldódjon, nehogy a nyáron egy napra is a melegben kelljen aludnia vagy léteznie. Én persze próbáltam rávenni, hogy ne legyen klíma, inkább próbáljunk meg valahogyan máshogyan lehűteni majd a házat, ami engem sem zavar, ő azonban ragaszkodott a klíma berendezés beszereléséhez, azonban megígérte, hogy olyan rendszert fog kiépíteni, ami hűvöset csinál a házban és nem fog nekem se problémát okozni.

Persze én ebben kételkedtem, most azonban már tudom, hogy nem lesz probléma, hiszen a djgepeszet csapata a barátnőméknél is olyan klíma rendszert tudott kiépíteni, ami nem okoz senkinek se problémát, pedig legalább annyira érzékenyek a kislányával a klíma használatra mint én. Persze azért nem mondhatom, hogy ne próbáltam volna ki gyorsan a beépítés után hogy mennyire fog nehézséget okozni számomra a hűvös levegő áramlása, és azt kell mondjam, hogy valóban semennyire. Egyszóval ha valaki hasonlóképp érzékeny a klíma berendezésekre, mindenképpen csak őket javaslom a klímatelepítés feladatára, mert biztos vagyok benne, hogy segítségükkel tökéletes rendszernek lesznek tulajdonosai.