Hallottál már róluk?

Az ember számtalanszor kerül az életében szorult helyzetbe, és nekem saját tapasztalatom az, hogy bizony minél idősebb az ember, annál jobban igyekszik talán pont emiatt előre biztonsági intézkedéseket hozni ezek ellen a helyzetek ellen. Én is ezt teszem, már persze amire lehet és amire egyáltalán gondolni tudok előre, mert bár igyekszem teljeskörű óvintézkedéseket hozni, bizony számomra is tartogat az élet folyamatosan meglepetéseket. Hol az autómmal van valami, amit minden nap iszonyatosan sokat használok, hol pedig a telefonommal, amit mondanom sem kell, hogy nem igazán szokásom biztonsági mentéssel ellátni, vagyis a rajta lévő összes adat, kép és információ hihetetlen értéket képvisel számomra, amit mindenképpen meg kell védenem attól hogy elvesszen. Már csak azért is, mert a munkahelyemen is ezt a készüléket használom, és iszonyatosan sok jegyzet és kép van a készüléken, ami elengedhetetlen a munkámhoz. Persze lehet arról beszélni, hogy miért nem oldok meg egy folyamatos biztonsági mentést, igazság szerint ez egy nagy hibám és mindig elfelejtem.

Egy bizonyos, nekem mindenképpen szükségem volt egy jó autószerelő csapatra és egy jó telefon szervíz csapatra is, és azt kell mondjam, hogy egyiket nehezebb találni mint a másikat. Persze nagyon sok ismerős és barát tanácsát kikérve, és időt, energiát rászánva a keresésre nem lehetetlen a megoldás, sőt, azt kell mondjam, hogy tökéletes megoldásokat sikerült a végére összehoznom. Főleg a telefon szervíz kapcsán, hiszen az iszereles csapatánál biztosan nem találnék jobbat, ha dupla ennyi időt keresgélnék sem, mert tényleg teljeskörű szolgáltatást tudnak nyújtani, ráadásul hihetetlen jó áron és maximális biztonsággal. Abban biztos vagyok, hogy a telefonomat még hosszú-hosszú időn keresztül hozzájuk fogom hordani bármi probléma álljon is elő az iphone készülékemben. Hogy ha Te is az apple termékeket használod, mindenképpen meg kell ismerned őket! Biztos vagyok benne, hogy neked is kincset fog érni az elérhetőségük.

Nekem most már csak egy autószerelő megoldást kell találnom, mert sajnos arra még mindig nem sikerült olyan csapatot kerítenem, aki időben is belátható időn belül tudná vállalni az autómat hogy ha probléma lépne fel, és persze tökéletes a szakmai tudásuk is egyben.