Otthon sokkal finomabb

Az ember egy idő után már lejjebb ad a fiatalos lendületéből, egy idő után már sokkal nyugodtabb természet jellemzi, kevésbé szereti a pörgős dolgokat és teljesen más érdeklődési kör veszi át az addigiakat, vagyis azt hiszem ezt hívják úgy, hogy megkomolyodik. Persze azért nem kell mindent feladni, és ezt nem úgy kell elképzelni hogy teljesen unalmas és eseménytelen lesz az élet, de bizony már én sem azt a fajta életritmust viszem végig nap, mint nap, mint amikor a munka mellett egy képzést is végig csináltam, aztán elmentem edzeni, és még akár este beültem meginni egy pohár bort a barátnőimmel valamelyik bárba. Hála a jó égnek azt mondhatom, hogy a férjem sincs ezzel másképp, így ha már bármilyen programot tervezünk, azt a hétvégi napok valamelyikére tesszük, és figyelmet fordítunk ara, hogy bizony a programozás és pörgés után meglegyen a megfelelő mennyiségű pihenés is.

Bár a férfiak azt hiszem egy kicsit máshogy vannak ezzel, hiszen az én férjem még a mai napig is előszeretettel gurít le egy-egy sört a barátaival vagy kollégáival a munkaidő vége után, azért rajta is észrevettem, hogy például a kedvenc ételeit, amik a tenger gyümölcsei finomságaiból készülnek, és én is megtanultam elkészíteni, inkább otthon ízlenek neki, vagyis inkább úgy tudnám mondani, hogy otthon többször fogyasztaná már ezeket mint hogy felkerekedjünk és elmenjünk miatta egy étterembe.

Hála a jó égnek az oceanfood oldaláról iszonyatosan jó minőségű, friss és megbízható alapanyagokat tudok rendelni, így tényleg bármikor el tudom készíteni valamelyik kedvencét amihez a tenger gyümölcsei szükségesek, hiszen csak megrendelem, és házhoz szállítják. Iszonyatosan szeretem látni, hogy örül neki ha meglepem vele, mert egészen egyszerűen jó érzés, hogy ízlik neki amit készítek, hiszen nem vagyok egy nagy konyhatündér, de hát a kedvenc ételét csak megtanultam megfőzni neki, főleg, mert azt látom rajta, hogy otthon sokkal finomabb.