Egyetem mellé kötelező

Az embernek vannak olyan dolgok, amikre az idők folyamán vagy a saját tapasztalatai alapján, úgymond a saját bőrén tanulva, vagy más tapasztalatai árán rájön, és ha tudna egy listát írni és a múltbéli énjének adni, biztosan számtalan nehézségtől és kellemetlen helyzettől meg tudná kímélni magát.

Nekem ilyen lenne például az albérlet keresés feladata. Én emlékszem, hogy nem is olyan régen mennyi szenvedéssel és keserűséggel járt hogy egy olyan ingatlanban tudjak magamnak kiadó lakást választani, ahol nem csak a környék rendezett, de a lakók is aranyosak és nem zavarja a pihenésemet hangzavar, ordítozás, veszekedés és egyebek. Persze első körben nem is jártam sajnos tökéletes sikerrel, hiszen rosszul választottam sajnos, és az első évet nem túl ideális és jó körülmények között töltöttem el a fővárosban.

Az új választásnál azonban már nem bíztam a sikert a véletlenre, hiszen mivel még továbbra sem tudtam hogy pontosan hol van jó kiadó szoba budapest környékén, felkértem ennek felkutatására és megoldására egy tökéletes csapatot, a Global Best Property Zrt. csapatát, hogy legyenek segítségemre. Nem is kellett csalódnom. Szebbnél szebb ingatlanokat kaptam válaszul, és még szebb szobákat, amikor pedig személyesen megnéztem a kiválasztott pár szobát, azt sem tudtam hirtelen, hogy melyik lenne a legjobb, hiszen szinte mindegyikben el tudtam képzelni az életemet. Mivel a lakóközösséggel volt gondom az előző helyen, ezért körbe is vezettek, és azt kell mondjam, hogy szinte egyik kiadó szoba esetében sem volt semmilyen kivetni valóm a környezettel szemben sem. Mindenhol kedvesen és aranyosan fogadtak, nem csak a lakás többi lakója, hanem a ház közössége is egyben.

Ennek hatására pedig ki is választottam a számomra lekedvesebb szobát, és iszonyatosan szeretem az itt létet. Ha valamit üzenhetnék a múltbéli önmagamnak az az lenne, hogy első körben is már ezt a kis csapatot keressem fel, hiszen a kiadoszobabudapest.hu csapatánál profibb és teljeskörűbb segítséget biztosan nem tud adni senki sem.