Az örök mumus

Vállalati tanácsadóként az ember számtalan profilú céggel és még több féle problémával találkozik, sokszor még olyanokkal is, amiket maga a cégvezetés vagy a tulajdonosok fel sem ismernek, pedig hát kívülről nézve már messziről villog ránk, ahogy csak rápillantunk a cég működésére. Persze lehet olyan kardinális pontokat találni szinte profil szerint, ahol nagyrészt kisebb vagy nagyobb problémák mindig vannak, amikre megoldást találva hihetetlen sok energia felszabadítható a cégből, ami persze mind a termelést és a növekedést fogja majd szolgálni, így azt gondolom, hogy duplán is nyerhetnek ezzel a cégek.

Az építőipar területén a leggyakoribb ilyen terület a munkavédelem feladatait érinti, hiszen köztudott, hogy az építkezések egyik legnagyobb mumusa a munkavédelem, hiszen hogy ha túlzásba viszi az ember, akkor rettenetesen sok energiát és erőt visz el, ha azonban nem megfelelő, akkor hihetetlen büntetéseket és hatalmas károkat is szenvedhet a vállalat, hogy ha ne adja az ég, bármilyen baleset vagy nem várt esemény következik be a munka során. Persze itt is, mint szinte mindenben az arany közép út jelent megoldást, azt azonban nagyon nehéz megtalálni.

Vállalati tanácsadóként számtalan esetben volt szerencsém a különböző vezetői döntéseket végig nézni, és azt kell mondjam, hogy a leghatásosabb és legsikeresebb, hogy ha egy külső szakértő céget bízunk meg azzal, hogy lássák el ezeket a feladatokat. Ez a cég pedig az én ajánlásomban ma már csak az activesafety csapata, hiszen nagyon profin és maximális szakmaisággal látják el a rájuk bízott feladatokat, hiba nélkül, tökéletes eredménnyel. Nem beszélve arról, hogy az a fajta védelem, amit ők kínálnak az építőipar területén dolgozó vállalkozások számára felbecsülhetetlen.