Neked is szükséged lesz rá előbb vagy utóbb

Az ember nagyon sokszor elköveti azt a hibát, hogy azért nem tanul mások hibájából, mert úgy érzi vagy úgy gondolja, hogy vele sosem fordulhat elő olyan baleset vagy rossz dolog, mint amit már számtalanszor végig nézett a környezetében, a barátai vagy a családja, munkatársai életében. Én például már számtalanszor láttam, hogy milyen kellemetlenségeket vagy nehéz helyzeteket tud okozni, hogy ha valakinek összetörik a kijelzője mondjuk az iphone telefonján, és gyorsan szüksége van egy profi szerviz csapat segítségére, de fogalma sincs, hogy hova forduljon segítségért. Számtalanszor hallottam is már hogy milyen szerencsésen oldódott meg az eset, és hogy mennyire jó szerviz szolgáltatást találtak az eset után, de valahogy egyszer sem gondoltam, hogy nekem valaha is szükségem lenne ilyen segítségre, ezért persze egyszer sem kérdeztem meg, hogy mégis, melyik az a csapat, vagy hogy én hova kellene hogy hasonló helyzetben segítségért forduljak.

Tényleg meg sem fordult a fejemben, hogy én is akármikor kerülhetek ilyen szorult helyzetbe, hogy bármikor le tudom én is ejteni a telefonomat, és akkor nekem is szükségem lesz egy tökéletes iphone szerviz csapat segítségére. A minap azonban megesett velem is, hogy szálltam ki a kocsiból, és persze kicsúszott a kezemből a telefonom és teljesen egyszerűen a küszöbre esett és össze is tört a kijelző.

Mondanom sem kell, hogy nem csak arra nem emlékeztem, hogy az ismerősök milyen szerviz csapatnál jártak, de még csak arra sem, hogy kik voltak azok, akik mesélték ezeket a történeteket, ezért hát elég sok telefont elejtettem, mire megtaláltam a tökéletes ajánlást az iszereles személyében. Nem is csalódtam hála a jó égnek én sem. Tökéletesen elégedett vagyok a munkájukkal, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy írja fel az elérhetőségüket, mert előbb vagy utóbb mindenki kerülhet ilyen helyzetbe, hogy szüksége van egy ilyen profi csapat segítségére.