Az én kedvenc márkám

Én nem vagyok kísérletező típus. Szinte semmiben sem tudom azt mondani, hogy szívesen cserélgetek. Sem az arckrémek, fürdőtermékek területe, sem testápoló, parfüm, de még szemfesték tekintetében sem mondhatom magam bátor típusnak. Általában, ha egy termék, vagy termékcsalád beválik, akkor én ragaszkodom hozzá, mondhatom úgy is, hogy márkahű vagyok. És ezt a dolgot erősítette bennem nemrég egy kellemetlen szituáció is.

Én ugyanis még édesanyámtól ismertem meg az avon termékeket, és meg is szerettem, természetesen, hiszen gyerekként az ember hihetetlen játszóháznak érzi, ha engedélyt kap a sminktermékek birodalmába való belépésre, és én ennek emlékeként a mai napig avon termékeket használok. Nem csak azért, mert ez volt az első, amivel megismerkedtem, hanem mert minőségileg is megfelelők számomra, nem beszélve az árról, amivel kapcsolatban azért néhány gyártó már bicskanyitogató módon elszállt az elmúlt időszakban – persze ez lehet hogy csak az én véleményem.

Nem is olyan régen, az egyik barátnőmtől kaptam ajándékba egy nagy márka termékét, hogy használjam, próbáljam ki, mert biztosan bele fogok szeretni. Hát én kipróbáltam és olyan allergiás reakciók léptek fel a bőrömön amit inkább nem is szeretnék részletezni. Nem haragszom a barátnőmre, jót akart, de sajnos nekem úgy látom nem szabad akármit használnom. Hála a jó égnek így mindenfajta rossz érzés nélkül maradhatok a kedvenc avon termékeimnél, amiket már megszoktam, szeretem őket és teljesen kielégítik az igényeimet. Nem beszélve arról, hogy a pipereshop.hu oldalról hihetetlen könnyen és gyorsan be is tudom őket szerezni mindenféle sorbaállás és katalógussal való bajlódás, plusz energia és időráfordítás nélkül.  Én nagyon szeretem ezeket a termékeket és az incidens után már teljesen biztos vagyok benne, hogy a márkahűségem meg is marad, ameddig csak lehet.