Megleptem a férjem

A férfiak nem könnyű esetek, ezt nőként mindannyian nagyon is jól tudjuk, számtalanszor érezzük a saját bőrünkön. Néha gőgösek, féltékenyek, egósak, és hát a mi a legeslegfontosabb, mindig nagyon-nagyon büszkék. Az én férjem például sosem vallaná be, hogy imádja az arcradíromat, hogy használja a tusfürdőm, mert szereti az illatát, bár aztán ken magára a sajátjával is, hogy ne maradjon meg az enyém illata, hogy használja a samponom, mert úgy gondolja, attól sokkal szebb lesz a haja és védi a kopaszodástól, és a legújabb, hogy használja a cipősarok védőmet.

Létezik ugyanis egy kis találmány, ami egyenesen megmentette a cipőtáramat. Amikor ugyanis megszületett az első gyerekünk nem nagyon volt más lehetőségem, mint beülni az autóba, és egész nap autóval oldani meg a távokat, mert máshogy esélytelen lett volna számtalan feladat ellátása. A folyamatos pedálnyomkodás azonban teljesen tönkretette a cipőimet. Egy-két hónap után már azt vettem észre, hogy a cipőm sarka teljesen tönkre van menve, csúnya, és bizony hamarosan le kell cserélnem.

Én azonban nem szeretnék minden két-három hónapban új cipőket venni, ugyanis egyrészt nem igen marad időm rá, másrész egészen egyszerűen utálok vásárolni. Valahogy én ilyen nő lettem. Nem szeretem. És hát főleg nem cipőt. Ha már egyszer megszoktam és sikerült kényelmesre betörni egy cipőmet, nem szívesen cserélem le és kezdem újra az egész folyamatot.

Találtam is egy tökéletes kis találmányt a https://heelgood.hu/ oldalon, ami tényleg nagyon hatékony. Teljesen designos és hatalmas védelmet nyújt a cipőim számára. Ahogy pedig a férjem ezt meglátta, a legelső alkalommal, amikor tehette ki is próbálta azt. Persze ezt be nem vallotta volna sosem, de feltűnően kérdezgette, hogy nekem jó-e, kényelmes-e, és használ-e. Én persze elmondtam neki, hogy igen, és hogy nagyon szeretem, majd rendeltem neki is egy feketét, és csak úgy semmi szó nélkül az egyik reggel ott várta a kocsi ülésén. Mert ilyen egy jó házasság.